بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه آلودگی شدید هوای مشهد طی روزهای آینده هم ادامه دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای همه شهروندان (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) ضرورت توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان در مشهد مقدس رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: یکی از تلاش‌های شورای ششم ایجاد امکانات مناسب برای بانوان است نقش شوراهای شهر در تحقق عدالت شهری و توسعه پایدار بوستان بانوان «شهربانو بسیج» مشهد کجاست و چه امکاناتی دارد؟ بوستان‌های بانوان مشهد، الگویی برای شهر‌های دیگر کشور «نگاه جنسیتی»، بزرگ‌ترین ظلم به زن در طول تاریخ است | تأسیس بوستان شهربانو، مصداق تحقق «نگاه هویتی» به زنان شهردار مشهد مقدس مطرح کرد: توسعه فضاهای سبز و بوستان‌های شهری در دوره ششم مدیریت شهری | تامین ۸۰۰ دستگاه اتوبوس از منابع داخلی + فیلم افزایش تعداد بوستان‌های بانوان مشهد به ۱۶ بوستان بوستان بانوان بسیج در مشهد افتتاح شد (۶ آبان ۱۴۰۴) | ترکیبی از طبیعت، ورزش و آرامش برای بانوان مشهدی تداوم آلودگی هوای مشهد برای بیست‌ودومین روز پیاپی (۶ آبان ۱۴۰۴) | کودکان و سالمندان قربانیان اصلی هستند ماجرایی خواندنی که ۷۰ سال پیش اتفاق افتاد | «عبدالحمید مولوی» و نجات «گنبد سبز» از تخریب ۴۰ هزار میلیارد تومان، بدهی دستگاه‌های دولتی به مدیریت شهری مشهد تأکید شهردار مشهد بر تسریع بر اجرای مصوبات مرتبط با خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران تداوم همکاری‌های بانک شهر و شهرداری مشهد در توسعه پروژه‌های عمرانی و حمل‌ونقل شهری
سرخط خبرها

قطع گاز ۳ دستگاه دولتی پرمصرف در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۹۵۱۱۰
  • ۱۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۷
قطع گاز ۳ دستگاه دولتی پرمصرف در خراسان رضوی
رئیس اداره گاز منطقه ۲ مشهد اعلام کرد: تاکنون گاز ۳ سازمان دولتی به دلیل اجرا نشدن بخش نامه کاهش مصرف ابلاغی دولت قطع شده است.

محمد کاملان | شهرآرانیوز؛ رئیس اداره گاز منطقه ۲ مشهد اعلام کرد: تاکنون گاز ۳ سازمان دولتی به دلیل اجرا نشدن بخش نامه کاهش مصرف ابلاغی دولت قطع شده است.

آمار‌های شرکت ملی گاز ایران نشان می‌دهد که از ابتدای مهر تا اول دی ماه، بخش خانگی و تجاری با هم بیش از ۷۰ درصد از گاز تولیدی کشور را مصرف کرده اند تا از آن طرف صنایع و نیروگاه‌ها با محدودیت سوخت مواجه و مجبور به استفاده از مازوت شوند.

آن طور که کارشناسان حوزه انرژی می‌گویند، اتلاف انرژی به ویژه گاز در ادارات نزدیک به ۸۰ درصد است و به همین دلیل است که دولت ۴ تا ۵ سال است که در آبان ماه بخش نامه ضوابط مصرف انرژی را به ادارات دولتی ابلاغ می‌کند؛ بخش نامه‌ای که امسال هم محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور، در ۲۵ آبان دستور اجرای آن را صادر کرد و به طور خلاصه اداره‌های دولتی بایددمای محیط و راهرو‌ها را بین ۱۸-۲۱ درجه سانتی گراد تنظیم کنند، وسایل گرمایشی فقط در بازه زمانی یک ساعت قبل از شروع به کار رسمی و یک ساعت قبل از اتمام ساعت اداری روشن باشد و همه ادارات دولتی موظف شده اند که در ۴ ماه سرد امسال مصرف گاز خود را به میزان ۱۰ درصد نسبت به سال گذشته کاهش بدهند.

مسئولان شرکت گاز استان هم اعلام کرده اند که اجرا نشدن این بخش نامه کار دست سه اداره دولتی مشهد داده و این اداره طبق قانون گاز آن‌ها را قطع کرده است.

رئیس اداره گاز منطقه ۲ مشهد که متولی بررسی روند اجرای این بخش نامه در ادارت دولتی است در گفتگو با خبرنگار ما، با اشاره به جزئیات بخش نامه جدید ابلاغی معاون اول رئیس جمهور گفت: این بخش نامه مانند سال گذشته به همه وزارتخانه‌ها و سازمان‌های دولتی، نهاد‌ها و نیرو‌های مسلح ابلاغ شده است و براساس آن همه این مجموعه‌ها موظف اند طبق ضوابط اعلام شده عمل کنند.

الزام معاینه فنی برای موتورخانه‌های دولتی

سیدمهدی مظلوم با تأکید بر اینکه اگر مجموعه‌های دولتی از دستگاه‌های گازسوز استفاده می‌کنند باید برچسب انرژی با رده B و A داشته باشند، افزود: براساس ماده ۱۷ قانون هوای پاک، موتورخانه‌های ادارات باید معاینه فنی از شرکت‌های مورد تأیید سازمان استاندارد گرفته باشند و حتما سامانه هوشمند پایش سوخت هم در موتورخانه‌ها نصب شده باشد.

رئیس اداره گاز منطقه ۲ مشهد در ادامه از کنترل این تعهدات توسط شرکت گاز استان خبر داد و با بیان اینکه در صورت اجرا نشدن هر کدام از این موارد، با آن اداره و سازمان برخورد قانونی می‌شود، گفت: در صورتی که بازرسان شرکت گاز انحرافی از این بخش نامه مشاهده کنند، در مرحله اول اخطار کتبی صادر خواهند کرد و در صورت رفع نشدن عیب و ایرادات طبق مقررات گاز آن سازمان دولتی قطع خواهد شد.

مظلوم ادامه داد: تاکنون فقط در مشهد ۷۶۵۶ مورد بازدید توسط ۱۳ تیم، به صورت دو شیفت در صبح و بعدازظهر از مجموعه‌های دولتی انجام شده است که ۵۷ سازمان اخطار گرفتند و گاز ۳ اداره هم به دلیل انحراف آن‌ها از بخش نامه دولت قطع شده است. البته کنترل‌ها برروی مصرف گاز و رعایت این بخش نامه از سوی ادارات دولتی در استان و مشهد به خوبی اجرا می‌شود و مشکلاتی هم که وجود دارد معمولا با اخطار رفع می‌شود و کمتر پیش می‌آید که کار به قطع گاز آن اداره و سازمان برسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->